Openbedrijvendag

Op 2 oktober gooien we onze deuren open voor het grote publiek. Op Openbedrijvendag kan je spontaan binnenlopen in ons Politiehuis en kan je voor een keer voorbij het onthaal een blik werpen op wat er zoal achter de schermen gebeurt. Naast rondleidingen -op maat van jong en ouddoorheen ons gebouw zijn er meerdere leuke activiteiten voorzien.

  • movies@politiebrugge
    We presenteren al ons campagnemateriaal, projecteren onze filmpjes en bieden bezoekers de kans om zelf enkele leuke foto's te maken op de fotostand. 
  • work@politiebrugge
    Maak kennis met alle facetten van het politiewerk en ontmoet enkele collega's die je meer vertellen over hun spannende job dicht bij huis, de selectieproeven en politieopleiding.
  • escape@politiebrugge
    Ontsnappen uit een cel bij Politie Brugge? Op Openbedrijvendag kan je wel degelijk je kans wagen. En wees gerust, dat kan voor 1 keer straffeloos. 

Er is ook voldoende animatie voorzien voor de kleintjes met een fietsenparcours en kindergrime. Op het binnenplein vindt er ook een hondendemo plaats. Naast food & drinks zorgen enkele DJ-collega's voor sfeervolle muziek.

  

OPBD

Vind jouw wijkinspecteur

Vul je straat en nummer in en klik op zoeken.