Adreswijziging Brugge

adreswijziging Brugge

Ga je verhuizen? Vergeet niet om je adreswijziging tijdig te melden aan de stad. Je wijkinspecteur controleert nadien of je effectief op je nieuwe adres woont. Deze controle gebeurt onaangekondigd: je kan hiervoor géén afspraak maken.

adreswijziging Brugge
woonstcontrole Brugge

Woonstcontrole

Nadat de stad de politie op de hoogte heeft gebracht van je adreswijziging, komt de wijkagent langs op je nieuwe adres. Hij zal controleren of je daar effectief woont en er dus geen sprake is van domiciliefraude. Hang daarom onmiddellijk je naam op je nieuwe brievenbus en deurbel. Check ook of de bel werkt.

Voor een woonstcontrole kan je geen afspraak maken. De wijkinspecteur komt onaangekondigd langs. Ben je niet thuis? Dan probeert hij het later nog eens. De wijkagent voert deze controle meerdere keren uit, telkens op een willekeurig moment.

Verblijf je - meteen na je verhuis - langdurig in het buitenland? Laat dan weten aan je wijkinspecteur hoe lang je afwezig bent. Je vindt je wijkinspecteur op onze website door je adres in te vullen hieronder in de zoekbalk' vind je wijkinspecteur'. 

Meer info over verhuizen vind je ook op de website van de stad

Vind jouw wijkinspecteur

Vul je straat en nummer in en klik op zoeken.