Contact

Contact

De politie van Brugge contacteren kan op diverse manieren:

  • Voor dringende zaken bel je best naar 101 als je in nood verkeert. Onze interventieploegen staan dag en nacht paraat. Of gebruik de app 112. Je kan ook bellen naar het algemene nummer op 050/44 88 44.
  • Langskomen in het Politiehuis aan de Lodewijk Coiseaukaai 3 om aangifte te doen of informatie op te vragen, kan ook, maar gebeurt best op afspraak. Dan hoef je minder lang te wachten, heb je meteen de juiste documenten bij en kunnen wij ons ook beter voorbereiden. De onthaalbalie is elke dag open van 7 tot 21u. Op vrijdag- en zaterdagnacht is de balie in het Politiehuis ook open. Wie tijdens de week toch 's nachts komt aanbellen, wordt uiteraard verder geholpen via de parlofoon. Een online afspraak maken, kan via een button op de homepage of hier rechts boven naast de zoekbalk.  
  • Het Politiehuis is het hoofdkantoor van de Brugse politie. Als Bruggeling kan je echter ook terecht in een politiekantoor in jouw buurt of regio. Op deze website vind je per regio de openingsuren terug van jouw politiekantoor. Ook daar kan je best een afspraak maken vooraf. Eveneens via de website. 
  • Als je niet meteen hulp nodig hebt, maar wel met vragen zit die met de politie te maken hebben, moet je zeker eerst even onze FAQ lijst raadplegen. Misschien vind je daar het antwoord dat je zoekt.
     
  • Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina waar we zowat dagelijks communiceren. Via de chatbox kan je ook niet-dringende vragen stellen. Let wel, doe geen melding via Facebook, dat kanaal wordt niet 24/7 gemonitord. De berichten via de social media worden enkel tijdens de kantooruren gelezen en beantwoord. 
     
  • Vind je jouw vraag niet terug op onze website? Dan kan je hier het onderstaande contactformulier invullen (bijlage toevoegen niet mogelijk) en je vraag zo goed mogelijk omschrijven. Let wel: deze webmail is niet geschikt voor dringende zaken en wordt enkel gelezen tijdens kantooruren. Geef ook zeker je adres en telefoonnummer door. We doen ons best jou zo snel mogelijk te contacteren tijdens de kantooruren.

 

 

onthaal PZ Brugge

Vind jouw wijkinspecteur

Vul je straat en nummer in en klik op zoeken.