Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen

Ben je iets waardevols verloren? Dan kan het zijn dat een eerlijke vinder jouw spullen bij ons heeft binnen gebracht.

 • Zijn er identiteitsgegevens terug te vinden op  het voorwerp?  Dan zal onze dienst jou zelf contacteren! (telefonisch, per mail of per brief)
   
 • Zijn er geen identiteitsgegevens terug te vinden? Dan plaatsen we het verloren voorwerp in ons fotoalbum. Neem daar gerust een kijkje om te zien of datgene wat je kwijt  bent, er tussen zit. Zie je jouw voorwerp staan? Noteer dan het intern ordernummer en zorg ervoor dat je kan aantonen dat je de rechtmatige eigenaar bent. Op deze manier kunnen wij je snel jouw bezittingen overhandigen. Hou daarnaast ook onze facebookpagina in de gaten. Daar posten we nu en dan de meest opvallende verloren voorwerpen.
   
 • ​​​​​​​Een mailtje sturen naar pz.brugge.onthaal@police.belgium.eu kan uiteraard ook om na te vragen of je voorwerp werd binnengebracht. Wij doen ons best jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
   
 • ​​​​​​​Tref je een verloren fiets aan? Staat er al weken een fiets ergens in jouw buurt die je niet meteen aan iemand kan toewijzen? Neem dan contact op met de fietsendienst van de Stad Brugge. 
  ​​​​​​​
 • Zelf een verloren voorwerp aangeven, kan online via police on web

 

Vind jouw wijkinspecteur

Vul je straat en nummer in en klik op zoeken.