Alles wat je moet weten over de Corona pandemie

Het coronavirus (Covid-19) beheerst al een hele tijd de actualiteit en de maatregelen van de overheid om deze pandemie in te perken worden vaak bijgestuurd. Steeds meer bewoners en toeristen stellen zich daarbij vragen. De FOD Volksgezondheid bracht alle belangrijke informatie samen op één website.

Op hun website is alle informatie makkelijk te vinden en worden de veel gestelde vragen bijgewerkt onder toezicht van een groep experten en virologen. Ook het laatste nieuws over de evolutie in ons land is er op een toegankelijke manier te raadplegen. Daarnaast kan je je vragen kwijt via mail ( info-coronavirus@health.fgov.be ) of kan je contact opnemen via het gratis info-nummer 0800 14 689.

Ook via de Twitter en Facebook pagina's van de Vlaamse Overheid blijf je op de hoogte.  

Ook de stad Brugge volgt de evoluties op de voet. Nieuwe, lokale maatregelen en instructies zullen, indien nodig, worden gepubliceerd op de website van de stad.  

De onthaalpunten van de Brugse politie zijn gesloten. Behalve in het Politiehuis waar je wel terecht kan aan de nachtbalie. (aanbellen aan de parlofoon)

Ben je in nood ? Bel dan naar 112.

Heb je vragen over Corona? Surf dan eerste naar de website van Volksgezondheid om te zien of je daar je antwoord vindt. 

Heb je Politie Brugge nodig ? Dan kan je 24/7 bellen naar 050/44 88 44

Volg ook onze social media zoals Facebook en Twitter om politionele info te verkrijgen. 

  • Corona virus

Vind jouw wijkinspecteur

Vul je straat en nummer in en klik op zoeken.