Extra maatregelen Zeebrugge

Het zomerseizoen draait op volle toeren en dat is ook voelbaar In Zeebrugge. Met het aanhoudende prachtige zomerweer is het ook in de Zeebrugse Strandwijk bijzonder druk. Onze Brugse badstad verwelkomt elke dag heel wat toeristen. Met de aanwezigheid van de haven en de transmigranten, die langs deze weg de oversteek naar het Verenigd Koninkrijk trachten te maken, verdient Zeebrugge dan ook extra politieaandacht.

Nog tot eind augustus treffen we er bijkomende maatregelen. Zo worden de patrouilles in de Strandwijk opgedreven. Het onthaal en het aangiftepunt van de politie wordt, vanaf woensdag 18 juli tot eind augustus, overgeplaatst van het Gemeenschapshuis naar het Badengebouw op de Zeedijk. Bewoners en vakantiegangers kunnen er elke dag van 9 tot 16 u terecht. Op de Zeedijk zal er ook meer blauw te zien zijn met extra voetpatrouilles. Deze interventieteams houden niet alleen een extra oogje in het zeil, maar zien er ook op toe dat het verkeersvrije karakter op de dijk gerespecteerd blijft. De veiligheid van de strandgangers en kinderen is eveneens een prioriteit.

Naar aanleiding van een reeks inbraken in voertuigen vorig weekend, raden we bestuurders aan om geen waardevolle spullen in de wagen achter te laten. Wie zelf getuige is van een verdachte situatie, kan dit dag en nacht melden op 050/44 88 44.

  • Badengebouw Zeebrugge

Vind jouw wijkinspecteur

Vul je straat en nummer in en klik op zoeken.