Werken Expresweg

Op donderdagavond 22 september 2022 vanaf 22u tot vrijdagmorgen 23 september 2022 om 5u zal de N31 VOLLEDIG afgesloten worden in de rijrichting van Kortrijk. De weggebruiker kan via de ventwegen op- en afrijden tussen de Legeweg en de Astridlaan. Ter hoogte van het kruispunt van de Gistelse Steenweg en de Torhoutse Steenweg dienen borden op de tunnelwand bevestigd te worden.

Op maandag 26 september zal de afrit K. Albert I laan richting Kortrijk afgesloten zijn om de boven- en onderrails te plaatsen. Nadien zal de afrit terug open zijn, maar zal de pechstrook als werkzone gebruikt worden om de geluidspanelen te plaatsen. Er is een omleiding voorzien via het klaverblad Oostkamp.

Vanaf maandag 26 september 2022 tot uiterlijk vrijdag 7 oktober 2022 zal het trage rijvak op de N31 richting Zeebrugge, tussen de Gistelse Steenweg en Legeweg, ingenomen worden door vaste signalisatie. Er dienen greppels, betonnen afschermende constructies en geluidspanelen geplaatst te worden. Alle verkeer gaat over de snelle rijstrook.

Dit alles wordt enkel uitgevoerd onder goede weersomstandigheden!

Vind jouw wijkinspecteur

Vul je straat en nummer in en klik op zoeken.