Aangifte op afspraak

Politie Brugge is altijd waakzaam. Dat betekent dat we dag en nacht beschikbaar zijn om mensen in nood te helpen. Onze interventieteams werken 24/7. Om als burger of bezoeker van onze stad zelf langs te komen in een van onze politiekantoren, moet je vanaf 1 maart 2023 wel een afspraak maken. Dat kan online via deze website of telefonisch tijdens de openingsuren. Dan hoef je voortaan niet meer te wachten en weet je ook vooraf al welke documenten je moet meebrengen.

online afspraak boeken

Online aangifte kan ook

Vanaf 1 maart moet je dus een afspraak maken als je wil langskomen in ons Politiehuis of een van onze regiokantoren. Dan hoef jij niet meer langer te wachten dan gedacht en kunnen wij ons beter voorbereiden om jou verder te helpen. Een overlegmoment boeken, kan via deze website waar je vanop de homepage en alle andere pagina's kan doorklikken naar ‘online afspraak maken’, een button naast de zoekbalk bovenaan. Maar indien gewenst kunnen we ook telefonisch een afspraak voor je vastleggen. Hiervoor kan je tijdens de openingsuren bellen naar 050/44 89 50.

Maar wist je dat je intussen ook al online aangifte kan doen van achter je computer? Dat kan ook heel eenvoudig via onze website. Dan hoef je zelfs je deur niet meer uit en word je via enkele muisklikken verder geholpen. Dit is onder meer het geval voor winkeldiefstal, beschadigingen, graffiti, fiets- en bromfietsdiefstal.

onthaal Politiehuis

Flitsbezoeken

En uiteraard, om snel iets op te halen of binnen te brengen, hoef je geen afspraak te maken. Deze zogenoemde flitsbezoeken zijn mogelijk voor het afhalen van een rijbewijs, verlies van ID-kaart en rijbewijs, het binnenbrengen of ophalen van een verloren voorwerp, attesten en documenten. Ook voor een nazicht in het kader van een proces-verbaal van waarschuwing kan je zomaar binnenwandelen. 

Vind jouw wijkinspecteur

Vul je straat en nummer in en klik op zoeken.