Verplicht afspraak maken

Politie Brugge is altijd waakzaam. Dat betekent dat we dag en nacht beschikbaar zijn om mensen in nood te helpen. Onze interventieteams werken 24/7. Om als burger of bezoeker van onze stad zelf langs te komen in een van onze politiekantoren, moet je sinds maart wel een afspraak maken. Dan hoef je voortaan niet meer te wachten en weet je ook vooraf al welke documenten je moet meebrengen.

Een overlegmoment boeken, kan via deze website waar je vanop de homepage en alle andere pagina's kan doorklikken naar ‘online afspraak maken’, een button naast de zoekbalk bovenaan. Maar indien gewenst kunnen we ook telefonisch een afspraak voor je vastleggen. Hiervoor kan je tijdens de openingsuren bellen naar 050/44 89 50.

onthaal

Flitsbezoekjes

En uiteraard, om snel iets op te halen of binnen te brengen, hoef je geen afspraak te maken. Deze zogenoemde flitsbezoeken zijn mogelijk voor het afhalen van een rijbewijs, verlies van ID-kaart en rijbewijs, het binnenbrengen of ophalen van een verloren voorwerp, attesten en documenten. Ook voor een nazicht in het kader van een proces-verbaal van waarschuwing kan je zomaar binnenwandelen. 

Maar wist je dat je intussen ook al online aangifte kan doen van achter je computer? Dat kan ook heel eenvoudig via onze website. Dan hoef je zelfs je deur niet meer uit en word je via enkele muisklikken verder geholpen. Dit is onder meer het geval voor winkeldiefstal, beschadigingen, graffiti, fiets- en bromfietsdiefstal.

En we blijven herhalen: ben je in nood, heb je heel dringend hulp nodig, ben je zopas bestolen en de dader is in de buurt? Bellen naar 112! 

Vind jouw wijkinspecteur

Vul je straat en nummer in en klik op zoeken.